Blogg

Behöver du bemanning till ditt företag?

Arbetar du i ett eget byggföretag och behöver byggjobbare med kompetens inom olika hantverksyrken? Du kanske har behov av kompetenta elektriker, murare, golvläggare och VVS-montörer; alla som kan göra att du kan erbjuda totalentreprenad och ett helhetsansvar gentemot dina kunder? Då ska du läsa vidare här.

Ibland kan man behöva rivningspersonal

Det är inte alla som kan hantera en rivning. Det gäller att man är erfaren när det kommer till rivningar. Man måste veta vilka redskap som är relevanta för de olika rivningsarbeten och hur man hanterar rivning av elektriska sladdar och kablar. Man bör veta hur man hanterar tunga saker, hur man river golv och väggar. Då är det bäst att anlita rivningspersonal som kan allt sådant och som kan hantera de stora redskap som krävs för en riktigt bra rivning. Ska man vara petig, och dessutom vilja agera miljövänligt gäller det att rivningspersonalen kan riva på sätt som sparar på själva rivningsmaterialet. Då behöver man vara miljömedveten genom att spara på inredningen för att fräscha upp det och sedan återanvända det.

När allt har rivits ut

Sedan när allt har rivits ut behövs olika slags hantverkare som bygger med nytt, fräscht material.

I badrum

Det behövs både hantverkare som kan kakla, lägga klinker eller plastgolv, våtrumstapet eller måla med våtrumsfärg. Man behöver en snickare som monterar in inredningen, elektriker som drar elen till belysning och eluttag, installerar vitvaror, VVS-montörer som drar vatten- och avloppsrör och andra hantverkare som installerar porslin; handfat, toastol och badkar.

I kök

Här behövs det rörmokare, elektriker, snickare, montörer på liknande sätt som alla ska installera spisar, ugnar, vitvaror, köksskåp och förvaring för matporslin och bestick.

I övriga rum

Där krävs det golvläggare, snickare och målare som kan tapetsera och måla.

Inom industri och produktion

Om du arbetar mot industribranschen, behövs även här olika hantverkare som kan arbeta med produktionen, installera rör, drar el och som klarar av de olika robotar och maskiner som ska fungera. Att erbjuda totalentreprenad innebär att du kan ta ett högre pris, men antingen behöver du då anställa dessa olika hantverkare, eller ha bra kontakter i branschen som du kan leja, eller ge uppdrag. Arbetar du i Storstockholm finns det 1000-tals hantverkare som du kan leja eller anställa. Just Storstockholm är rätt stad eftersom du har så många hantverkare som du har möjlighet att antingen samarbeta med eller anställa. Här kan du läsa mer om fler hantverkare som arbetar i Stockholm på: http://www.hantverkarestockholm.biz.