Blogg

Golvslipning – golv som är som nya i Göteborg

Drömmer du om ett nytt golv? Om du har varit klok och lagt ett gediget golv så kan du få ett nytt golv utan att lägga ett. Igen och igen och igen. Det enda som behövs är en golvslipning i Göteborg.

Varför göra det svårt och dyrt när du kan göra det enkelt och billigt? Ja, det är frågan. Och ändå är det många som väljer bort gedigna golv i sina hem. Det är ju synd, för om du har ett gediget golv så kan det vara dyrare än ett laminatgolv och liknande.

Men om du tänker på att det enda som behövs är en golvslipning, för att få ett helt nytt golv igen, då kanske du tänker annorlunda nästa gång du ska lägga ett golv. En golvslipning i Göteborg går snabbt, är enkelt och kostar inte i närheten av kostnaderna för att lägga ett nytt golv.

Välj ytbehandling efter din golvslipning

När du har anlitat någon för att utföra en golvslipning så har du bara en sak att fundera över, nämligen vilken ytbehandling du ska välja. Passar det med en olja eller såpa? Kanske är det en färg som du vill stryka på ditt golv, eller kan det vara ett lack?

Gedigna trägolv har en mängd olika möjligheter gällande ytbehandlingen, men även färger och mönster. Men är det inte väldigt dammigt med golvslipning, tänker du kanske? Nej, idag finns det slipmaskiner som har ett utsug installerat. Lite som en invändigt monterad dammsugare.