Blogg

Måleri Södertälje – räddaren i nöden

Det finns många anledningar att anlita måleri Södertälje. Uppfräschning, ändrad smak eller omväxling är några. Behovet att täcka över något är mindre vanligt, och uppstår ofta oväntat.

Hur tusan hade hon hunnit med det här? Du hade ju bara gått in i huset en liten stund för att brygga en kanna kaffe. Tanken hade slagit dig innan du lämnade trädgården, om du skulle ta med lilltjejen in, för att kunna hålla koll på henne under tiden. Men, sa du till dig själv, det kanske är dags att öva sig på att släppa taget och ha tillit till dottern. Och nu stod du där och förundrades över hur hon inte bara plockat fram en målarburk och fått upp locket, utan hur hon dessutom hunnit täcka en stor del av husets kortsida med handavtryck i den faluröda färgen. Faluröda händer på den kritvita väggen.

Måleri som återställer

Du stod där en stund och bara stirrade. Dottern, som just provade att göra uppochnedvända handavtryck, vände sig till sist om och strålade mot dig. Mamma, måla, utbrast hon. Tur att jag har semester, tänkte du för dig själv, och förklarade för dottern att nu räckte det nog ändå med måleri för idag. Du plockade upp telefonen och kollade, jodå firman för måleri i Södertälje fanns kvar i telefonboken. Du ringde upp och avtalade en tid för att täcka över dotterns konstverk. När du lagt på och tvättat av dotterns händer gick ni för att hitta något annat att leka med. Vad sägs om pussel, sa du förhoppningsfullt.