Blogg

Stockholms målare gör både fasaden och innerväggen

Att låta barnen vara kreativa kan innebära att du behöver anlita en målare i Stockholm för att fixa till hemmet. Det har hänt mer än en förälder att barnen målat på väggen istället för pappret.

Att fylla i målarböcker är en kul grej som lockar både barn och vuxna. Att fylla i färg i olika fält och se hur bilden framträder med de färgval som gjorts. Mindre barn har dock svårt att hålla sig innanför linjerna och fyller sällan i fälten fullt ut. Med stigande ålder blir strecken utanför linjerna färre och fälten fylls mer och mer. En målarbok kan vara inkörsporten till ett kreativt skapande. Att låta barnen få kladda och måla på papper och andra material gör att de finner glädje i kreativiteten.

Lokala hemmakonstnärer får stryka på foten när målaren kommer

Försök dock komma ihåg att lära barnen att bara måla på aktuellt papper och ingen annanstans i bostaden. Det är lätt hänt att barnen tycker att väggar och golv är världens mest kreativa plats. Plötsligt har du lokala konstverk både här och där i bostaden. Även om målningarna i sig är hur charmiga som helst, är de sällan charmiga på väggens tapet. Då är det dags att anlita en målare i Stockholm som kan fixa till väggen igen. Kanske är det lättast att låta måla om hela väggen. Är barnet kreativt på samma vägg en gång till, kan du ta med dig NCS-koden till färgbutiken och köpa en ny burk för att måla över det “drabbade” området.