Blogg

Vem skulle göra sonens badrumsrenovering i Stockholm?

Niklas skulle ta hand om lite bråte på tomten när handen lyckades komma i kläm. Nu hade han armen i gips och kunde inte begripa vem som skulle göra sonens badrumsrenovering i Stockholm.

Det hade varit med oro han ringt till Erik. Men istället för att bli arg undrade han oroat hur det hade gått. Hur länge skulle han gå med gips? Han hade förklarat att det skulle bli minst sex veckor och bett om ursäkt hur många gånger som helst. Erik försäkrade honom om att det inte var någon fara. Han hade en kompis vars pappa jobbar som hantverkare som han kunde ringa.

Badrumsrenoveringen gjord av ett proffs

Niklas satte sig på tåget för att hjälpa till med logistiken nu när han inte kunde renovera badrum i Stockholm. En hantverkare skulle komma förbi och gå igenom hur Erik ville ha det. Det skulle bli spännande att få vara med när ett proffs skulle ta sig an renoveringen.

När det var dags att börja hade de flyttat in i en släktings hus för att vakta det medan renoveringen skedde i lägenheten. Hantverkaren hade berättat hur renoveringen skulle gå till. Att han och några samarbetspartners skulle göra hela jobbet. På så vis kunde de planera tiden väl. Kostnaderna skulle hamna på samma faktura och ge en bra överblick. En överraskning som Niklas inte tänkt på, var att Erik fick dra av det så kallade ROT-avdraget på arbetskostnaderna för jobbet. Resterande skulle han bjuda sin son på, hade han bestämt.