Blogg

Bokad badrumsrenovering i Bromma

Vid badrumsrenovering i Bromma bestämmer kunden. Hantverkarna är där för att ge råd och se till att önskemålen blir verklighet. Svårare än så är det inte.

Plötsligt ville många renovera hemma och hantverkarna hade fullt upp. När Erik kom till jobbet på måndagsmorgonen var det en badrumsrenovering i Bromma som stod högst upp på listan. Något som han tyckte var extra roligt. Han hade kontaktat familjen och bokat in ett besök i slutet av förra veckan och de blev glada när han kunde komma redan nästkommande måndag.

Han förberedde sig genom att plocka fram de saker han behövde: måttstock, papper, penna och sin iPad. Den sistnämnda skulle han använda för att visa lite idéer, färger och annat om de hade några funderingar.

Badrumsrenovering av stilrenare slag

De började med fika för att diskutera familjens önskemål. Både pappa Anders och mamma Lena verkade vara överens, vilket var skönt. Att hamna i en hetsig diskussion var aldrig roligt.

De önskade ett vitt badrum med några klarblåa detaljer i kaklet. Handfat och alla andra detaljer skulle vara stilrena med kromkranar. De önskade ett skåp under handfatet där de kunde förvara saker, en vit hylla för handdukar, samt en spegel med liten hylla under.

Erik tog fram sin iPad och visade saker han trodde kunde passa hos familjen. De skapade ett badrum på skärmen och slipade lite på detaljer, som exempelvis att golvvärme var viktigt. När han lämnade familjen kände han sig nöjd och säker på att de skulle tycka mycket om sitt nya badrum.