Blogg

Golvslipning görs bäst av firma i Göteborg

Den som själv ger sig på golvslipning i huset i Göteborg kan ångra sig. I bästa fall kan en firma rätta till misstagen, förutsatt att golvet är tjockt nog.

Det här var verkligen inte bra. Man skulle till och med kunna kalla det för en katastrof. Jespers sambo var minst sagt irriterad. Hon hade ställt sig väldigt tveksam när Jesper sa att han tänkte slipa deras trägolv själv. Det fanns ju faktiskt slipmaskiner att hyra och han var trots allt ganska händig. Så svårt kunde det väl inte vara, hade han tänkt.

Han hade haft fel. Det var bara att erkänna. Han såg också på sambon att skadeglädjen lurade där bak någonstans. Dock var även hon alltför bedrövad över det misslyckade resultatet av Jespers försök till golvslipning, för att kunna släppa fram något annat än tårar. Lägenheten var ärvd efter hennes faster och nu höll han på att fördärva den.

Ny golvslipning fixar det

Han samlade sig och sa, med urskuldande röst, att han skulle ringa en professionell golvslipningsfirma. “Ja, det kanske är bäst”, sa hon och vände på klacken. Han var glad att hon lät det stanna därvid.

Golvsliparen var mycket riktigt väldigt professionell. Han avhöll sig till och med från att kommentera det taffliga arbete som Jesper hade gjort. Han kontrollerade golvet närmare och sa att det glädjande nog fanns gott om material kvar. Han skulle absolut kunna fixa till golvet så att de ojämnheter som Jesper hade åstadkommit skulle försvinna. Jesper kunde inte annat än att tacka. Han borde verkligen ha använt sig av en golvslipningsfirma från början.