Blogg

Hyra container för frakt i Stockholm

För den som tänkt frakta eller förvara något finns det möjlighet att hyra eller köpa container i Stockholm. Ett smidigt sätt att förflytta eller förvara.

Kristin hade fått sitt drömjobb i Spanien. Hon skulle arbeta som destinationschef för ett resebolag på Gran Canaria. Hon hade tur som hade gott om tid och behövde inte stressa. Det fanns en hel del att göra. Som att planera för magasinering av några möbler och hyra en container för att skeppa resten till Spanien.

Hon hade läst en artikel om att hyra container för länge sedan. Så när flytten blev aktuell kom minnet fram. Hade hon fått jobb i Grekland eller Kroatien hade det inte varit någon idé att flytta sakerna då det var säsong endast under sommaren. Som det var nu skulle hon stanna året om även om sommaren var betydligt lugnare.

Hyra container – ett genialiskt val

När Kristin bestämt sig för att hyra container i Stockholm kontaktade hon företaget hon hittat online. Hon fick information om hur hela proceduren fungerade och vad det kostade. Det var en del men det var det värt för att få med sig sina saker och inte behöva leva bland okända möbler som plockats ihop innan ankomst.

När containern väl var på väg hade hon själv satt sig på flyget. Resan för möblerna skulle ta en tid och hon bodde tillfälligt i en möblerad lägenhet. Så till sist var containern på ön och lyckan var fullständigt. Nu kunde hon flytta in i sitt nya hus och omge sig med sina saker. Äntligen skulle hon kunna säga att hon var hemma.