Blogg

Betonghåltagning är inte enkelt i Stockholm heller

Man gör inte en dörröppning i en vägg av betong så enkelt. Alla vet ju att betonghåltagning i Stockholm inte bara är att slå släggan i väggen så hårt man kan.

Har du tänkt att det skulle vara trevligt med en dörr ut mot baksidan? Har du kommit på att väggen visst var gjord av betong? Det blev ju lite svårt att göra hål i den där väggen. Betong är ganska hårt, visar det sig. Betong kan tydligen spricka om man inte är försiktig.

Betonghåltagning är inte särskilt enkelt att utföra, varken i Stockholm eller någon annanstans. Om man dessutom gör hål på fel sätt kan betongen spricka. Du kanske inte märker sprickorna med en gång men efter några år kan du komma att ångra den där dörren när väggen faller ihop.

Betonghåltagning är inte vilken sport som helst – det vet ju alla

Det är tur att du inte bara satte släggan i väggen och började slå ut dörröppningen till baksidan. Då hade det ju kunnat bli tråkigt i framtiden när dörren blev till en saknad vägg. Du hade ju dessutom kunnat skada dig allvarligt när betongväggen inte gav vika för din slägga.

Det är tur att du läser det här och inser att du ska anlita en expert på betonghåltagning istället för att ge dig på väggen själv. Du vill ju inte skryta men du är en oerhört eftertänksam person. Du har full koll på att betong inte blir till hål hur som helst.

Mer om betonghåltagning kan du hitta på denna sida: betonghåltagningstockholm.com