Blogg

Altanen togs om hand av målare från Göteborg

Det är lätt hänt att huset förfaller i sakta mak medan åren går. Men har man för mycket att göra kan en målare från Göteborg ta hand om det yttre på huset.

Kenneth satt i bilen på väg till jobbet och surade. Frun Nina hade varit på honom igen. När ska du göra ditt? När ska du göra datt? Hon tjatade hela tiden och han visste inte hur länge han skulle orka. De hade flyttat till familjegården för fem år sedan när moster Agneta flyttat in på hemmet.

Han hade ångrat sig många gånger. Visst älskade han huset och hade ett bra liv där med sin fru Nina och tvillingarna. Men han hade aldrig varit en husägare i den rätta meningen. Han var verkligen ingen hemmafixare. Medan han satt i bilen började en idé ta form. Skulle han våga hyra in en målare?

Hemlig målare

Han kunde inte tro sin lycka när Ninas mamma bröt benet. Han visste att det inte var snällt tänkt, men benbrottet skulle innebära att Nina åkte till sin mamma och blev där några veckor. Nu kunde han sätta sin plan i verket. Han ringde en målare i Göteborg för att se om denne kunde hjälpa en man i nöd.

När Nina åkt kom målaren och började jobba. Altanen behövde slipas och målas, golvet var i bra skick. Den blev riktigt fin och Kenneth var nöjd med sitt tilltag. När Nina kom hem några veckor senare sa han: “Titta älskling, jag har målat altanen.” Nina var mållös och han var inte säker på att hon trodde honom.

Här kan du läsa mer om måleri: målarengöteborg.nu