Blogg

Målare Bromma – dags att skapa förändring?

Tröttnat på hur ditt hem i Bromma ser ut? Vi människor mår bra av förändringar och inte minst gäller detta för vårt egna hem. Det finns en trygghet i att allt ser ut som det alltid gjort – var sak har sin plats och så vidare – men det finns även en energi som kommer av att göra om.

Att bara byta plats på möblerna skapar en helt ny atmosfär och att exempelvis ta steget mot att testa en ny färgskala ger en enorm skillnad. Att måla om är ett av de mest effektiva och prisvärda sätten att förändra ett hus. Genom att anlita en målare i Bromma så har du en chans att skapa ett nytt hem – utan att det kostar för mycket pengar.

Glädjande är att den vita trenden har fasats ut nästan helt. Under en period så skulle allt vara vitt, rent och fräscht. Det innebar att de flesta hem också såg nästan likadana ut: det var förvisso snyggt och prydligt – men speciellt unikt och personligt var det inte.

Ta hjälp av en målare med färgsättning

Att man numera ser att många väljer att addera färg på både väggar och tak är därför någonting positivt. Det skapar mer personliga hem och det gör att det inte känns som ett besök i ett inredningsmagasin så fort man kliver innanför dörren hos någon ny bekantskap. En målare i Bromma kan definitivt hjälpa dig att både välja färg och att applicera den på väggarna.

Fördelen med att välja en målerifirma i Bromma handlar om att man även ges en chans att ta del av deras unika förmåga att hitta rätt färgskala och att matcha färg mot övrig inredning. Det är något som många glömmer bort, men där har man alltså all anledning i världen att ta hjälp redan vid planeringen.

Tapetsera väggarna och skapa ett personligt hem

En annan detalj som är på stark frammarsch är tapeter. Fler och fler väljer att sätta tapet på väggarna och i och med detta ytterligare skapa ett mer personligt hem. Det kan handla om allt från tapeter i barnrummet, i hallen och vidare till en fondvägg i vardagsrummet.

Det man däremot ska veta är att det är svårt att lyckas med en tapetsering. Jobbet kräver kunskap och koncentration och det kan försvinna många våder innan man fått grepp om det – våder som, minst sagt, kostar pengar.

Ett tips i detta är att ta hjälp av en målare i Bromma även för detta. Även den tjänsten inkluderas, precis som målerier, i Rot-avdraget och du kan således dra av 30% av den totala kostnaden för arbetet. Genom detta slipper du svinnet och inte sällan så tjänar man på den professionella hjälpen som en följd av detta. Här kan du läsa mer tapetsering: www.målarebromma.nu