Blogg

Spännande källarrenovering i Stockholm

Det är fantastiskt så mycket man kan hitta på när fantasin får fritt spelrum. Som när paret Andersson skulle göra en källarrenovering hemma i Stockholm.

När Anders kontaktat byggföretaget i Stockholm hade de först inte förstått vad han ville ha hjälp med. När de förstått vad det var och att han inte skojade hade de genast tackat ja till utmaningen. Källaren hade en stor parkering med plats för två bilar. Den skulle delas upp för att dottern skulle få ett stall.

Han visste själv att det var en galen idé. Men dottern som var fem var hästtokig och han hade fått en kompis att göra en häst på hjul. Den skulle bo i stallet tillsammans med en mindre hästkompis. Dottern hade varit mycket sjuk men var nu bättre. Därför ville han ge henne detta.

Källarrenovering blir en stor succé

Tillsammans med hantverkarna planerades bygget i minsta detalj. Dottern Lisa hade börjat på lekis igen och jobbet skulle pågå när hon inte var hemma. Det var ingen risk att hon skulle gå ner i källaren då den dörren alltid var stängd och användes bara ibland av föräldrarna. Så allt var klart för en källarrenovering.

Anders följde hantverkarna varje steg då boxar växte fram tillsammans med en pytteliten sadelkammare där hästens träns och sadel skulle finnas tillsammans med borstar och annat som kunde behövas. Där fanns till och med en liten stallgång där hästen kunde ställas upp. Lisa skulle bli galen av lycka. Han kunde knappt vänta på att få glädja sin fina dotter.