Blogg

Golvläggare i Stockholm som även renoverar golv

Ska ni lägga in nya golv eller slipa om era gamla? Eller kanske både och? Det finns golvläggare i Stockholm som både renoverar och lägger in nya golv.

Golv får utstå en hel del av förklarliga skäl och det lönar sig verkligen att satsa på kvalitet då man lägger in nya. Då får man golv som håller sig snygga i många år. Men det gäller att välja golv efter hur rummet används. En plastmatta kan vara praktisk i hall, kök och badrum men även klinkers.

Det går även att lägga trägolv av bra kvalitet i hall och kök bara man ger golvet rätt ytbehandling så att det skyddas mot väta, spill och slitage. Utbudet av golv är idag stort och det finns mycket som är fint, vilket gör att det kan vara svårt att välja, men bäst brukar det bli om man väljer ett golv som även avspeglar stilen på rummet eller den tidsepok som huset byggdes.

Jämför priser mellan olika golvläggare

Ibland ser renoveringsbehovet lite olika ut och kanske vill man lägga in ett nytt golv i köket men behålla det gamla trägolvet i vardagsrummet och slipa om det. I stället för att anlita olika golvföretag kan man då välja en golvläggare som både lägger in nya golv och renoverar gamla trägolv, som exempelvis Stockholm Golv & Måleri.

Att låta ett och samma företag sköta renoveringen brukar vanligtvis bli billigare. Fast priserna kan variera mellan olika företag och det kan löna sig att ta in offerter från några olika företag. En annan fördel med att anlita endast en aktör är att renoveringen också bli klar mycket snabbare.